Azlan's FotoPage

By: Azlan Adnan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 3-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
MODUL PTD UNGGUL 2/2007...INTIM


























to be continued..


Friday, 20-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
FROM SHANGHAI WITH LOVE





















to be continued...


Sunday, 18-Mar-2007 03:29 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT PENGANTIN BARU- IZUAN & YATT 2007

Salamz..Hi..!!
Bertemu jugak kite kali nih..Ini experimen aku yg terbaru..berbekalkan tips2 dari Adam drp 'Adamremy Photographer' yg kebetulan satu ofis ngan aku so dptlah cuba shot yg pelbagai skit..Kena pulak pengantin ni pun dua2 satu ofis ngan aku..Meriah jugaklah..maunya tak meriah!!?Kameraman punya ramai kat majlis tu..Anyway aku harap ade org akan bg komen yg 'constructive'..Selamat Pengantin Baru izuan & Yatt'.

p/s
tanx kpd Izuan& Yatt for the invitation, Deen,Akmal especially Adam kerana byk mengajar.

Photographer- Lan,Adam,Deen & Akmal

















Monday, 5-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
FLORA FEST 2007

FLORA FEST 2007,Putrajaya
pemandangan dari jambatan putrajaya
sampai2 je aku kat bridge tu...
View all 25 photos...
Salam my frens semua..

Inilah dia my second experimental shooting session..'Flora Fest 2007' yang berlangsung kat Precint 2, Putrajaya..pada 27 Januari yg lepas...Pagi tu mmg ngantuk giler..tak sure nak pegi ke tak?Tp biler pk balik,kalau tak pegi org kata rugi la pulak kan..yela bila lagi pulak nak cari event yg best untuk dijadikan bahan experiment kononnya..so..aku pun paksalah diri aku pegi..sampai2 jer mak aih..ramainyer org!!!!...mana taknye aku sampai pun dekat kul 10 am..berpeluh gak aku mengharungi lautan orang ramai..nasib baik aku berjaya gak cari pot yang baik untuk start sesi shoot aku tu..mm..but still aku jeles tgk photographer yg ade zoom lens..tapi sabar jela..aku akan beli gak zoom lens dlm masa terdekat nih..insyalah...so.kepada sesape yg terfollow ngan hasil keje aku yg amatur nih..so terima lah 'FLORA FEST 2007'..Enjoy..!!U OLS!!


Friday, 26-Jan-2007 01:31 Email | Share | | Bookmark
Anugerah Juara Lagu 2006

Ezlynn mmg suka posing depan kamera
haa..aku tak bape kenal sape mamat sebelah dia tu..???
awal n aishah..mmg sepadan tp aishah malas skit nak pose..hehe
View all 21 photos...
Salamz..

Selamat ke laman fotopages aku...Okla..ini experience pertama aku nak berjinak2 ngan arena fotografi nih..di Augerah Juara Lagu 2006 di Stadium Putra, Bukit Jallil baru-baru ini. Ade member dpt kad VIP so aku pe lagi..pantas laa aku..hehe..Dgn menggunakan kamera Nikon D40 standard aku mmg conform la tade zoom lense and Flash nikon SB 600 ke or SB 800..so.masa kameraman semua tgh best giler snap artis tgh buat performance aku tak dpt la nak join..cos mcm buang masa je..gambar pun conform la blurr..kan...anyway aku harap sesape bole bg komen yg membangun la dari segi teknikal atau pe2 segi pun la..supaya aku bole pergi lebih jauh dalam hobi aku ni..ok..sekian...aku harap korang enjoy tgk rakaman gambar2 budak baru blajar nih..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net